In maart staat er weer een leuke challenge voor je klaar. Ga jij deze uitdaging aan?

Schaats in maart minimaal 3 keer met de GoSkate app en maak kans op een schaatsend moerenmannetje!

Hoe kan ik meedoen?
De Maandchallenge loopt via de challengespagina in de GoSkate app. Je kunt de app gratis downloaden in de App Store of Play Store. Om mee te doen moet je jezelf eerst even aanmelden:

Je doet nu mee met de Maandchallenge van maart. Tijd om de ijsbaan nog te bezoeken en kilometers te maken voordat deze weer sluiten!

 Winnaar van februari
Natuurlijk kon je in februari ook meedoen met de Maandchallenge en in deze maand luidde de challenge als volgt: "Schaats in februari minimaal 5 of 10 uur met de GoSkate app en maak kans op een leuke schaatstrui!" Van de 100 deelnemers kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn en dat is geworden skater Hendrik. Van harte gefeliciteerd! Het doel om minimaal 5 uur te schaatsen was het populairste en totaal hebben de deelnemers in februari 668 keer geschaatst. Verder hebben 35 deelnemers de challenge daadwerkelijk voltooid.

Schaats of skate jij ook graag, maar maak je nog geen gebruik van de GoSkate app? Download de app gratis in de  App Store en Google Play en start met het meten en analyseren van jouw prestaties!