De mobiele versie van de Health & Happiness Studio streek al een paar keer neer in Thialf en kon unaniem op positieve reacties rekenen. Kon je er toen niet bij zijn? Geen nood! Van 3 tot en met 5 februari kan je op het Daikin NK Afstanden weer gratis een bezoekje brengen aan de H&H Studio. Je vindt de gekwalificeerde coaches van Holland & Barrett in de ring van de Sven Kramer-bocht in Thialf.

Onbekend

Deze actie is gesloten, meedoen is niet meer mogelijk. Om te vieren dat de Health & Happiness Studio weer aanwezig is in Thialf geeft Holland & Barrett twee VIP-tickets weg voor het Daikin NK Afstanden. Wil jij kans maken? Lees snel verder, laat je gegevens achter en wie weet zit jij straks op zaterdag 4 februari in Thialf te genieten van de wedstrijden.

De Health & Happiness Studio in Thialf
Wat goed dat jullie dit doen’, ‘Interessant om mijn eigen lichaam op een heel andere manier te zien’ en ‘Zo leuk dat m’n gezondheid meetbaar wordt gemaakt’’; aan enthousiasme alvast geen gebrek bij de bezoekers van de Health & Happiness Studio tijdens het Daikin NK Allround & Sprint. Tientallen schaatsliefhebbers lieten tussen de spannende wedstrijden door hun gezondheid analyseren via geavanceerde lichaams- en huidanalyses, uitgevoerd door de gekwalificeerde coaches van Holland & Barrett.

Via de tests ontdekten deelnemers in amper 20 seconden hoe het met de staat van hun huid en de gezondheid van hun lichaam gesteld was. Zo ontdekte een schaatsfan dat zijn metabolische leeftijd (de ‘fysieke’ leeftijd van het lichaam) veel lager lag dan zijn werkelijke leeftijd. Altijd leuk om te horen, natuurlijk! 

Verder kregen deelnemers inzicht in dingen als vetpercentage, balans in spiermassa, vetvrije massa en de hoeveelheid vocht in het lichaam. Via de huidanalyse werd dan weer gekeken naar de textuur, pigmentatie en roodheid van de huid. Soms een beetje confronterend, maar altijd heel nuttige informatie.

Op basis van de resultaten kregen bezoekers aan de Health & Happiness Studio gratis persoonlijk advies van de gekwalificeerde coaches van Holland & Barrett. Hoe kan je visceraal vet aanpakken? Welke crème is ideaal voor de droge huid? En wat zegt die metabolische leeftijd over de gezondheid? De coaches beantwoordden alle vragen en gaven de deelnemers concrete tips waarmee ze meteen aan de slag konden. Na afloop kreeg iedereen ook de testresultaten en een adviesdocument in zijn of haar mailbox. 

 Wil je zelf meer inzicht krijgen in jouw gezondheid en wil je niet wachten tot in Thialf? Boek jouw consult in de Health & Happiness Studio in een van de winkels van Holland & Barrett.